Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری دانشجو»
2024-05-08@23:07:05 GMT

دانشگاه‌ها بر اساس رشته گرایش رتبه‌بندی شوند

تاریخ انتشار: ۱۵ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۵۹۱۵۵

دانشگاه‌ها بر اساس رشته گرایش رتبه‌بندی شوند

معاون آموزشی دانشگاه خوارزمی گفت: شاید بهترین رتبه‌بندی بر اساس رشته - گرایش باشد؛ به نحوی که از این حالت کلی خارج شود و ارزیابی واقع بینانه‌تری داشته باشد.

محمد حسین عبداللهی، معاون آموزشی دانشگاه خوارزمی در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، گفت: دانشگاه خوارزمی در رتبه‌بندی تایمز به رتبه بالای هزار دست یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
اما مسئله مهم میزان تاثیر شاخص‌های موجود در رتبه‌بندی دانشگاه‌ها است.   معاون آموزشی دانشگاه خوارزمی ادامه داد: در برخی شاخص‌ها رو به افزایش و در برخی دیگر رو به کاهش حرکت کرده‌ایم. در حقیقت بهترین شاخص خودمان هستیم، زیرا شاخص‌های رتبه‌بندی در دانشگاه‌های دیگر با توجه به آن دانشگاه تدوین شده‌اند. امیدوارهستیم یک روز کشور‌های آسیایی و به طور جدی‌تر آسیای میانه به صورت متمرکز شاخص‌های خاص خود را ارائه دهند و بر اساس آن مورد سنجش قرار گیرند.

عبداللهی با بیان اینکه وزارت علوم باید به طور جدی به این مسئله ورود یابد؛ تاکید کرد: وزارت علوم یک سیستم دسته‌بندی دانشگاهی را تحت عنوان سطح بندی دانشگاه‌ها طراحی کرد. این سیستم با توجه به شاخص‌های خود ابهامات زیادی داشت به همین منظور سال ۹۷ وزیر علوم این سطح بندی را لغو کرد و از معاونت آموزشی وزارت علوم خواست تا بحث رتبه‌بندی را مطرح کند.

وی با بیان این که رتبه‌بندی بر اساس رشته - گرایش، بهترین نوع رتبه‌بندی خواهد بود، تصریح کرد: در کنار اخذ اطلاعات باید ظرفیت‌ها را نیز متعادل کنیم. طبیعتا دانشگاهی که از قدمت بالایی برخوردار است به جایگاه عمومی بالاتری نیز دست خواهد یافت.   عبداللهی افزود: زمانی ظرفیت دانشگاه‌ها و کیفیتشان را با دسته‌بندی‌های ذهنی وعوامانه می سنجیم. گاهی نیز نگاهی تخصصی داریم. شاید بهترین رتبه‌بندی بر اساس رشته - گرایش باشد. به نحوی که از این حالت کلی خارج شود و ارزیابی نسبتا واقع بینانه‌تری داشته باشد.

عبداللهی در پایان خاطرنشان کرد: معاونت آموزشی وزارت علوم مدتی است که در این زمینه به فعالیت می‌پردازند. در همین زمان محدود کار‌های بسیارخوبی همچون بحث اخلاق در آموزش و پژوهش نیز انجام شد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه خوارزمی رتبه بندی دانشگاه ها دانشگاه خوارزمی بر اساس رشته دانشگاه ها وزارت علوم رتبه بندی شاخص ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۵۹۱۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جذب در آموزش و پرورش بر مبنای سوابق آموزشی معلمان

نماینده مردم آمل در مجلس شورای اسلامی با اشاره به تداوم آزمون استخدامی معلم، گفت: اولویت جذب با معلمانی است که در قالب پیش دبستانی، حق التدریسی، نهضت‌ها، غیرانتفاعی و سرباز معلم‌ها فعال هستند، یا کسانی که سابقه زیادی در تدریس دارند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مازندران، رضا حاجی پور صبح امروز در حاشیه همایش بزرگداشت تجلیل از معلمان شهرستان آمل با بیان اینکه در سال گذشته حدود 70 هزار فرهنگی در قالب ماده 28 در آزمون‌های متعددی شرکت کردند، گفت: این آزمون براساس کسری جذب آموزش و پرورش انجام شد و امسال هم هم همین روال ادامه دارد.

وی با بیان اینکه بیش از یک‌صد هزار نفر  کمبود معلم داریم، افزود: با وجود برگزاری آزمون در جهت جذب همچنان در مقاطع مختلف در سطح کشور با کمبود معلم مواجه هستیم.

نماینده مردم آمل با تاکید بر اینکه در قالب ماده 28 این آزمون‌ها برگزار می‌شود و اولویت هم به معلمانی است که در قالب پیش دبستانی، حق التدریسی، نهضت‌ها، غیرانتفاعی و  سرباز معلم‌ها و کسانی که  سابقه زیادی در تدریس دارند، است، بیان کرد: در واقع این جذب بر مبنای سوابقی معلمان است.

حاجی‌پور با اشاره به رتبه‌بندی معلمان عنوان کرد: قانونی که در مجلس مصوب شده در مجلس شورای اسلامی در شیوه‌نامه و در چگونگی اجرا مقداری نقصان وجود داشته، که ما به‌عنوان نماینده مردم در قالب مطالبه‌گری به این رتبه‌بندی اعتراض داریم و به  احکامی که صادر شده اعتراض شد؛ بنابراین باید تجدیدنظر شود.

وی نواقص طرح رتبه‌بندی را مطرح و خاطرنشان کرد: کسانی که به عنوان کارمند اداری در واحدهای مختلف فعال هستند در قالب رتبه‌بندی قرار نمی‌گیرند؛ انتظار داریم که این اتفاق بیفتد و همه در قالب رتبه‌بندی قرار بگیرند و به حقوق خود برسند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کسب رتبه دوم کشوری در هفدهمین جشنواره شهید مطهری
  • علت عدم گرایش به رشته‌های علوم پایه و فنی بررسی شود
  • گرایش جوانان به رشته های علوم پایه و فنی مهندسی در حال کاهش است
  • جیمی کرگر و انجام چالش رتبه بندی بهترین مربیان تاریخ بدون دانستن نفرات بعدی / فیلم
  • عموعابدینی: آمایش رشته‌های تحصیلی در دستور کار وزارت علوم و شورای انقلاب فرهنگی است
  • ادغام ۲۴۰ رشته محل دانشگاه آزاد در واحدهای بزرگ
  • جذب در آموزش و پرورش بر مبنای سوابق آموزشی معلمان
  • رضایت: ساماندهی برنامه‌های آموزشی در جهت اولویت و نیاز کشور است
  • افزایش ۶ رشته محل مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد زاهدان
  • ارتقاء دانشگاه علوم پزشکی مشهد در رتبه بندی جهانی موضوعی